Мерія Бахмача замовить за 15 мільйонів ремонт дороги у фірми Симонян, які фігурують у “схемі Шимка”
31.05.2023   //   118 Переглядів

Бахмацька міська рада за результатами відкритих торгів з особливостями опублікувала намір укласти угоду з ПП “Шляхрембуд №17” на капітальний ремонт покриття проїзної частини автомобільної дороги по вул. Соборності в м. Бахмач. Вартість угоди може скласти 15 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі “Прозорро”. 

Очікувана вартість закупівлі склала 19,55 млн грн. Конкуренцію на торгах ПП “Шляхрембуд №17” склало ТОВ “Бахмачгазбудсервіс”, запропонувавши на 3,58 млн грн дорожчу пропозицію.

29 травня Бахмацька міська рада опублікувала намір укласти угоду з ПП “Шляхрембуд №17”.

У тендерній документації фірми в довідці про наявність працівників вказано Симоняна Артема, Симоняна Арарата та Сімоняна Аліка. Сімоняну Аліку Бахмацька міська рада у травні через допороги вже віддала 4,2 млн грн на капітальний ремонт покриття проїзних частин автомобільних доріг.

ПП “Шляхрембуд №17” засноване в 2016 році в місті Прилуки Чернігівської області. Власником фірми є Симонян Артавазд Араратович, підписантом є Сімонян Аветік Араратович. З 2016 року фірма отримала держзамовлень на 70,1 млн грн.

Мером Бахмацької міської ради є Павло Шимко.  

Нагадаємо, що Антикорупційного комітету при Верховній раді України у 2020 році повідомляв про хитру схему мера-корупціонера Павла Шимка. Павло Шимко проводив закупівлі через допороги, назначаючи виконавцями робіт такі компанії, у яких немає кваліфікованого персоналу, необхідних основних фондів та ресурсів для виконання робіт. Але використовуючи такі компанії та ФОПи, легко виводити, та у подальшому переводити у готівку бюджетні кошти, заведені на них як оплата за роботи чи послуги. Підряди Шимко віддавав підприємцям Симонян та Антонян, і пов’язані з ними бізнесмени. Йдеться про осіб з прізвищем Симонян, які освоюють бюджет району: Алік Симонян, Сергій Симонян, Аліна Симонян і Артавазд Симонян, та належні їм ФОПи та Товариства.

Залиште відповідь