Сільрада на Запоріжжі докинула помічнику сільради 650 тисяч на ремонт дороги
09.05.2023   //   76 Переглядів

Широківська сільська рада Запорізького району Запорізької області 5 травня замовила ТОВ Будівельне об’єднання “Укргідроспецбуд” ремонт дороги на 647,5 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про поточний ремонт дороги за адресою: вул. Лугова село Широке.

В «Прозорро» не розміщений кошторис, відповідно, невідомо, скільки коштуватимуть будівельні матеріали, щоб їх порівняти з ринковими, чи з моніторингом автодорівського ДП “ДержДорНДІ”.

Закупівля проведена без використання електронної системи, без конкуренції.

Власником та директор ТОВ Будівельне об’єднання “Укргідроспецбуд” з с. Широке є Олексій Лобач. Він є помічником Широківської сільської ради.

Згідно з «Прозорро», підприємство з кінця 2021 року отримало замовлень на загальну суму 25,79 млн грн., причому усі в с. Широке. Замовниками є  Широківська сільська рада, широківські навчальні заклади, комунальні підприємства та установи.

Як повідомляли «Наші гроші. Регіон», Широківська сільська рада 17 квітня замовила ТОВ БО “Укргідроспецбуд” аварійний поточний ремонт дороги за адресою: вул. Лугова село Широке за 1,30 млн грн., а також аварійний поточний ремонт перехрестя за адресою між вул. Вишнева, вул. Дніпровська, вул. Миру, вул. Жовтнева село Августинівка Запорізького району за 683 тис грн.

 

Залиште відповідь