Сільрада на Запоріжжі за 2 мільйона замовила аварійні ремонти доріг фірмі помічника сільради
18.04.2023   //   121 Переглядів

Широківська сільська рада Запорізького району Запорізької області 17 квітня уклала дві угоди з ТОВ Будівельне об’єднання “Укргідроспецбуд” про утримання доріг на загальну суму 1,98 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про аварійний поточний ремонт дороги за адресою: вул. Лугова село Широке за 1,30 млн грн., а також про аварійний поточний ремонт перехрестя за адресою між вул. Вишнева, вул. Дніпровська, вул. Миру, вул. Жовтнева село Августинівка Запорізького району за 683 тис грн.

Самі угоди в «Прозорро» не опубліковані.

Обидві закупівлі проведені без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми.

Власником та директор ТОВ Будівельне об’єднання “Укргідроспецбуд” з с. Широке є Олексій Лобач. Він є помічником Широківської сільської ради.

Згідно з «Прозорро», підприємство з початку 2022 року отримало 70 замовлень на загальну суму 23,57 млн грн., причому усі в с. Широке. Замовниками є  Широківська сільська рада, широківські навчальні заклади, комунальні підприємства та установи.

Залиште відповідь