Криворізькі чиновники замовили послуги таксі за 2,5 мільйона ФОПу, який одночасно керує КП «Апостоловеводоканал»
25.01.2023   //   391 Переглядів

Виконком Довгинцівської районної в місті раді (Кривий Ріг Дніпропетровської області) 6 січня замовив ФОП Едуард Курочка прокат пасажирських транспортних засобів із водієм за 2,45 млн. грн. 

Інформація про закупівлю міститься в системі Прозорро.

На відкритих торгах з особливостями був лише один учасник – ФОП Курочка, який і отримав підряд на послуги таксі від виконкому.

Підприємець буде возити керівництво району на автівці Skoda Kodiaq та трьох автомобілях Renault Logan за ціною 11 грн. без ПДВ за 1 км. Орієнтовно пробіг машин складе 145 600 км. Також до вартості проїзду виконком доплатить за 8 320 часів роботи водіїв. На це закладено 848 640 грн.

В запасі перевізник повинен мати дві справні автівки на випадок заміни та 7-місне Renault Megane для групових перевезень. 

ФОП Едуард Курочка зареєстровано в квітні 2016 року. Вже в 2017 році він отримав свої перші замовлення як приватний перевізник. Його клієнтами стали чиновники районних виконкомів. Загалом, Курочка переміг у 27 закупівлях на 27,3 млн. грн.

Як писали місцеві ЗМІ, на час реєстрації малого підприємства, Курочка працював у сфері ЖКГ та був депутатом Саксаганської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Проте вже в 2019 році Курочка вступив до лав ВО «Батьківщина» і спонсорував її діяльність, а в  2020 році балотувався вже від партії «Пропозиція». У 2021 році керував ПП «Інтерфінансгруп», яке отримувало підряди з прибирання території Металургійного району. 

Також Курочка керує КП «Апостоловеводоканал». 

Як ми писали раніше, в Саксаганському районі отримує підряди на перевезеня чиновників ФОП Марія Курочка – мати Едуарда Курочки. 

Залиште відповідь