Чернігівські освітяни «докинули» фірмі депутата облради ще майже 2 мільйона на ремонт підвалу під укриття 
13.01.2023   //   63 Переглядів

Управління освіти Чернігівської міської ради 21 грудня уклало угоду з ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» на поточний ремонт підвалу з облаштуванням санвузлів для захисної споруди цивільного захисту у ЗОШ №12 (коригування). Вартість укладеної угоди склала 1,9 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою «Українська визвольна війна», згідно з якою замовники за необхідності швидкої закупівлі мають право не організовувати тендер.

За умовами договору,  підрядник відремонтував укриття до 30 грудня. Зокрема ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» провело демонтажні роботи, заповнило дверні прорізи, провело роботи з внутрішнього опорядження, роботи з внутрішніх мереж  водопроводу та каналізації, системи вентиляції, електромонтажні роботи. 

Як повідомляли “Наші гроші. Регіон”, 13 вересня управління освіти Чернігівської міської ради вже укладало угоду з ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» на ремонт підвалу з облаштуванням санвузлів для захисної споруди цивільного захисту у ЗОШ №12. Вартість укладеної угоди склала 3,8 млн грн. Однак 20 грудня замовник та підрядник уклали додаткову угоду, у якій зменшили суму договору на 1,7 млн грн. 

ТОВ «Фірма “МЖК-Сервіс»  засноване в 1993 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Ігор Желдак – депутат Чернігівської обласної ради від партії «Рідний дім». З 2015 до 2020 рік був депутатом Чернігівської міської ради.

Залиште відповідь