У чернігівській школі  фірма депутата облради відремонтує підвал під укриття за майже 4 мільйона 
15.09.2022   //   133 Переглядів

Управління освіти Чернігівської міської ради 13 вересня уклало угоду з ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» на ремонт підвалу з облаштуванням санвузлів для захисної споруди цивільного захисту у ЗОШ №12. Вартість укладеної угоди склала 3,8 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою «Українська визвольна війна», згідно з якою замовники за необхідності швидкої закупівлі мають право не організовувати тендер.

За умовами договору,  підрядник має відремонтувати укриття до 30 листопада. Зокрема ТОВ «Фірма «МЖК-Сервіс» має провести демонтажні роботи, улаштувати вимощення,  заповнити дверні прорізи, провести роботи з внутрішнього опорядження, роботи з внутрішніх мереж  водопроводу та каналізації, системи вентиляції, електромонтажні роботи.

ТОВ «Фірма “МЖК-Сервіс»  засноване в 1993 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Ігор Желдак – депутат Чернігівської обласної ради від партії «Рідний дім». З 2015 до 2020 рік був депутатом Чернігівської міської ради.

 

Залиште відповідь