Дніпровські правоохоронці замовили улюбленцю матраци, подушки та білизну на 1,3 мільйона
12.10.2022   //   101 Переглядів

 Департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради 3 жовтня 2022 року замовив у ТОВ «Бігстейдж» вироби з домашнього текстилю на 1,3 млн. грн.

Договір опубліковано в Прозорро.

Закупівлю замовник провів за спрощеною процедурою з одним учасником. Згідно укладеної угоди, переможець ТОВ «Бігстейдж» продасть дніпровським правоохоронцям постільну білизну, матраци, подушки та напіввовняні ковдри. Кожного найменування у кількості по 200 штук.  

Постачальник ТОВ «Бігстейдж» не є виробником зазначеної продукції, але і в тендерній документації назву торгових марок та виробників запропонованої їм текстильної продукції не зазначив. 

Закуплені текстильні вироби призначені для бійців територіальної оборони Дніпра. Перед цим ТОВ «Бігстейдж» отримало підряд від департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради на поставку сотні двоярусних ліжок від невідомого виробника. Як писали “Наші гроші. Регіон”,  ліжка були закуплені за вдвічі завищеними цінами.

Додамо, що замовник знову затребував у продавця Сертифікати Учасника на систему управління якістю за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015, ДСТУ EN ISO 9001:2018 стосовно коду ДКПП 46.90 (Неспеціалізована оптова торгівля) та Довідку про наявність в штаті чотирьох працівників – головного інженера, інженера з охорони праці та двох робітників із трудовими, санкнижками та дипломами про вищу освіту. Це пояснює відсутність конкурентів на торгах.

ТОВ «Бігстейдж» прописано в селищі Слобожанське під Дніпром на вул. Сухомлинського, 54. За цією адресою прописано ще зо три десятки різних компаній. За даними аналітичної платформи YouControl, власником компанії з лютого 2022 року є Іван Білокур. Фірма спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель та має підписаних 111 договорів на суму 69 млн. грн. Практично всі замовлення – це будівельно-ремонтні роботи на території Дніпропетровської області.

 

Залиште відповідь