Два підприємця розіграли закупівлю піску для криворізьких пісочниць та пляжу 
27.07.2022   //   144 Переглядів

27 липня 2022 року виконком Тернівської районної у місті ради (Кривий Ріг) придбав 280 тонн піску для територій загального користування під малими гральними формами та для зони відпочинку біля води на вул. Маршака у ФОП Нікітин за 187 тис грн.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Виконком замовив 280 тонн річного піску для 17 локацій в Тернівському районі – ігрових та спортивних майданчиків та для зони відпочинку біля водойми.

На торгах зустрілися два приватних підприємця – Віктор Нікітін та Євген Перекопський. Обидва запропонували пісок Петріківського рибгоспу. При чому Перекопський надав оригінал сертифікату без особистих підписів, а Нікітін – його завірену скановану копію. Також ФОП Перекопський зазначив, що зберігає пісок на складі за адресою вул. Доватора, б.28, де базується приватна керуюча компанія ТОВ «Уют 2011».

Під час аукціону пропозиція ФОП Нікітін виявилася дешевшою на 100 гривень – 186,9 тис грн., і 26 липня виконком підписав із підприємцем угоду. Вартість однієї тонни річкового піску склала 667,5 грн.

До прикладу, постачальник ТОВ “Укртемп” продав  пісок річковий того ж самого Петріківського рибгоспу для КП «Кривбасводоканал» за ціною 541,67 грн за тонну

ФОП Віктор Нікітін співпрацює з криворізьким бюджетом з 2017 року. Він переможець у 65 закупівлях на суму 11,34 млн. грн. Переважну більшість підрядів цього підприємця  складають послуги з прибирання та підмітання вулиць.

ФОП Євген Перекопський зареєстрований в березні 2021 року. Він має дуже широкий список видів діяльності. Отримав замовлення в 6 закупівлях на суму трохи менше одного мільйона гривень. Всі вони від виконавчого комітету Тернівської районної у місті ради.

Залиште відповідь