Двомісячній ТОВці довірили будувати водозабірну скважину за 1,2 мільйона
12.06.2023   //   183 Переглядів

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Стрижавської селищної ради, що на Вінниччині прозвітував про підписання договору на нове будівництво розвідувально-експлуатаційної свердловини №2 в селі Переорки. Вартість замовлення, яке отримало ТОВ “Вікводресурс”, складає 1,23 мільйона гривень. Конкурентних торгів замовник не проводив, тож підряд фірма отримала напряму, не підтверджуючи назагал наявність матеріально-технічної бази та достатньої кількості працівників і досвіду. 

За умовами підписаного контракту в строк до 31 серпня 2024 року підрядник має пробурити водозабірну свердловину, побудувати насосну станцію з усім необхідним гідромеханічним обладнанням, силовим електрообладнанням, освітленням та вентиляцією, а також провести благоустрій території та огородження зони санітарної охорони. На 2023 рік проект буде профінансовано з місцевого бюджету лише на 150 тис грн. Залишок коштів підприємство отримає вже наступного року. 

Фірму-підрядника, ТОВ “Вікводресурс”, було зареєстровано лише наприкінці березня поточного року. Замовлення Стрижавської селищної ради стало першим підрядом отриманим підприємством в системі Prozorro. Після цього КП “Комунальник” Шполянської міської ради підписало з “Вікводресурс” ще 4 безконкурентні договори на 371 тис грн. Всі вони стосуються розробки проектно-кошторисної документації капітального ремонту водопроводу на вулицях Шполи та Лебедина.

Власником, а заодно й керівником ТОВ “Вікводресурс” вказаний Віктор Грушко, якому також належать ТОВ “Вікволдбуд”, ТОВ “Сістембуд ЛТД” і фермерське господарство “Натлен”. У 2015-му році підприємець спробував свої сили у політиці, балотувався до Немирівської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, однак голосів для отримання мандата забракло.

Залиште відповідь