На Закарпатті тячівських юних спортсменів перевозитимуть на 35% дорожче, ніж футболістів з академії “Минай”
30.05.2023   //   57 Переглядів

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа Тячівської міської ради Закарпатської області» 22 травня замовила ФОП Стойка Василь Степанович нерегулярні пасажирські перевезення за 199,9 тис грн.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Йдеться про транспортні послуги перевезення спортивних команд, делегацій та офіційних представників протяжністю 6 600 км. Згідно з договором, вартість 1 км проїзду становите 30 грн.

Для порівняння, у квітні комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа «Академія футболу «Минай» Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області» замовляв ПП «Західтранссервіс-Ужгород» нерегулярні пасажирські перевезення (транспортні послуги із перевезення учнів-спортсменів) по 22 грн за 1 км. Тобто, на 35% дешевше.

Закупівля проведена за процедурою «відкриті торги з особливостями». Підприємець Стойка був єдиним учасником, тому отримав підряд без конкурентів.

Василь Стойка з села Кричово Тячівського району зареєструвався ФОПом у 2003 році. Згідно з «Прозорро», з 2020 року він отримав 7 підрядів на 932,6 тис. грн. Чотири замовлення на 696 тис. грн. – від «Дитячо-юнацької спортивної школи Тячівської міської ради Закарпатської області». Іншими замовниками були КП «Тячівська районна ДЮСШ», відділ освіти Тячівської районної державної адміністрації та Тячівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2.

Залиште відповідь