Житомирський онкодиспансер, відхиливши дешевшу пропозицію,  переплатить за ліки київській фірмі 
25.05.2023   //   83 Переглядів

КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» за результатами відкритих торгів з особливостями 19 травня опублікував намір укласти угоду з ТОВ “Дойч-фарм” на придбання фармацевтичної продукції на 3,1 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі становила 3,1 млн грн. Участь у тендері взяло дві фірми: ТОВ “СТМ-Фарм” з пропозицією у 1,86 млн грн та ТОВ “Дойч-фарм” з пропозицією у 3,1 млн грн.

Дешевшу пропозицію ТОВ “СТМ-Фарм” відхилили та 19 травня опублікували намір укласти угоду з ТОВ “Дойч-фарм”.

Згідно з пропозицією, ТОВ “Дойч-фарм” має поставити 16 найменувань фармацевтичної продукції. Ціни, за якими фірма постачатиме до онкодиспансеру медикаменти, не відповідають ринковим. Так, у пропозиції ціна на “Анальгін-Дарниця” вказана 85,60 грн, в аптеках Житомира його продають за 58,57 грн, ціна на “Глюкоза-Дарниця” вказана 173,34 грн, в аптеках Житомира його продають за 143 грн, ціна на “Рефекс” вказана 287,25 грн, в аптеці біля Житомира його можна придбати за 230,91 грн.

ТОВ “Дойч-фарм” засноване в Києві в 2016 році.  Власником фірми є громадянин Латвії Роман Варламовс, який зареєстрований у столиці, а керівником є Сергій Редька. Варламовс також є співвласником ТОВ “Телегруп-УА”, ТОВ “Телегруп-Київ” та одним з бенефіціарів дочірнього підприємства “Телегруп-Україна”.

Залиште відповідь