У Яремчі два комунальних підприємства придбали екскаватори у одного постачальника по однаковій ціні – по 4 мільйона
25.05.2023   //   53 Переглядів

Міське комунальне підприємство (Яремче Івано-Франківської області) 22 травня замовило ТОВ “Констракшн Машинері” екскаватор-навантажувач за 4,79 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить екскаватор-навантажувач JCB 4CX SITEMASTER (комплектація Standart).

Того ж дня СКП “Добробут-М” (Яремче) придбало такий самий екскаватор-навантажувач за таку ж ціну.

В обох випадках закупівлі проводилися за процедурою «відкриті торги з особливостями», а переможець був єдиним учасником.

Також в обох випадках очікувана вартість становила 4,80 млн грн, а “Констракшн Машинері” зменшив її на однакову суму – 4 800 грн.

У грудні минулого року КП Славське комунальне водоканалізаційне господарство (Львівська обл.) замовило ТОВ “Констракшн Машинері” два екскаватора-навантажувача JCB 4CX SITEMASTER. Один за 4,80 млн грн., другий – за 4,76 млн грн. А у листопаді 2022 р. комунальне підприємство “Житлово-експлуатаційне об’єднання” (м. Южноукраїнськ, Миколаївська обл.) придбало у ТОВ “Констракшн Машинері” екскаватор-навантажувач простішої модифікації CB 3CX SITEMASTER (комплектація SB 1.2) за 3,90 млн грн.

ТОВ «Констракшн Машинері» зареєстроване в Києві. Власниками «Констракшн Машинері» є болгари Боряна Радєва і Димитр Ілчєв та Камен Нонєв з Одеси.

Згідно з «Прозорро», з 2020 р. фірма отримала замовлень на загальну суму 1,28 млрд грн.

Залиште відповідь