Улюбленці ЧНУ без тендеру відремонтують підвал гуртожитку за 270 тисяч
18.05.2023   //   114 Переглядів

Черкаський національний університет імені Б. Хмельницького без проведення електронної закупівлі уклав угоду на облаштування укриття в підвалі одного з гуртожитків за 276 тисяч гривень.

Договір уклали із “Агросервіс-Плюс-Ц”, який має завершити роботу до кінця червня. За текстом договору, підрядник має облаштувати каналізацію, налаштувати теплопостачання, гаряче і холодне водопостачання, замінити двері тощо.

“Агросервіс-Плюс-Ц” належить Олегу Прокопенку і має угод на 12 млн грн.

Із ЧНУ фірма має 14 угод на 4,3 млн грн, вони здебільшого стосуються ремонтів покрівель гуртожитків. Всі договори укладені без проведення електронної закупівлі.

У 2019 році фірма виграла тендер на будівництво амбулаторії сімейної медицини в селі Антонівка. Вартість того підряду – 4,9 млн грн, ще 1,5 млн грн на додаткові роботи.

У кінці 2019 року поліція відкрила кримінальне провадження, підозрюючи підрядника у заволодінні коштами під час ремонту амбулаторії. На сьогодні розслідування триває. Останнє засідання відбулося у травні цього року. 

У коментарі місцевим ЗМІ щодо кримінальної справи представники фірми повідомляли, що ознаки правопорушення, заявлені слідчими, зроблені без проведення експертиз та не містять доказів. У підприємстві додали, що роботи по будівництву амбулаторії завершені декларація про введення в експлуатацію – підписана. 

Залиште відповідь