Товариш мера Черкас, якого призначили директором КП, обзавівся розкішним авто
12.05.2023   //   115 Переглядів

Нещодавно призначений на посаду начальника КП ЧЕЛУАШ уродженець Лисянки Георгій Заїчко обзавівся коштовним седаном німецького виробництва. Автівка була записана на матір Заїчка і коштує понад два мільйони гривень.

Відповідно до інформації із реєстру МВС, автівка AUDI S6 2021  була зареєстрована 13 квітня 2023 року, а її власником є пенсіонерка Лариса Заїчко, що є матір’ю Георгія Заїчка.

За оцінкою профільних сайтів, така автівка може коштувати у середньому 65 тисяч доларів або майже 2,5 млн гривень. Номерні знаки, які використовуються автівкою, відповідають тим, що належали Мерседесу C-класу, на якому у свій час пересувався міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. 

Той “Мерседес” був власність товариша міського голови із Лисянки – Георгія Заїчка, а сам мер ним “користувався”. Крім того, на Заїчка у свій час місцева рада передавала земельну ділянку у Соснівці, яка згодом опинилася у власності брата міського голови Миколи Бондаренка.

На початку 2023 року Георгія Заїчка було призначено директором КП ЧЕЛУАШ. Відповідне розпорядження підписав заступник міського голови Сергій Тищенко. Сам Бондаренко, коментуючи це призначення, не став спростовувати товариські стосунки із Заїчком та розповів, що він мав бізнес до призначення на посаду директора КП ЧЕЛУАШ.

Залиште відповідь