Рівненські рятувальники за день прозвітували про закупівлю спецтехніки на 38 млн 
05.05.2023   //   76 Переглядів

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області 20-го квітня прозвітував про підписання одразу 7-ми договорів на придбання спецтехніки. Загальна вартість замовлень склала 37,65 млн грн. Відповідна інформація розміщена на сторінках закупівель в системі Prozorro.

Відповідно до підписаних контрактів рятувальники отримають наступну техніку:

Три з семи замовлень, загальною вартістю 15,92 млн грн, виконає ТОВ “Сучасні вантажівки” з бізнес-групи родини Мещаніних. Засновниками фірми вказані ТОВ “Супермаркет вантажної техніки Автек” та ПАТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Коннект”, а от бенефіціаром – Ольга Мещаніна. Власне Мещаніній та її братові Євгенію належить згадана бізнес група, основним активном якої є автомобільний холдинг АВТЕК – офіційний дилер вантажних автомобілів та спецтехніки FORD TRUCKS, МАЗ, VOLAT та ін. 

Ще два контракти на 11,69 млн грн віддали ТОВ “Констракст Машинері” з однойменної бізнес-групи, що займається постачанням спеціальної будівельної і сільськогосподарської техніки, а також є офіційним дилером світового виробника будівельної техніки JCB. Засновниками та бенефіціарами підприємства є одесит Камен Нонєв та підприємці з болгарським громадянством Боряна Радєва і Димитр Ілчєв.

Столичне ТОВ “Торговий дім “Будшляхмаш” отримало один контракт на 6,49 млн грн. Єдиним власником, а заодно й керівником товариства вказаний Мирослав Гуйван. 

І наостанок, один договір вартістю 3,55 млн грн, забрало ТОВ “Нбютон авто місто”, зареєстроване у 2020-му році в Черкасах. Власник – Юрій Котолуп, голова ГО “Патріоти Черкащини”. В 2020-му році підприємця було обрано депутатом Черкаської міської ради від партії “Слуга народу”. За п’ять років до того Котолуп також пробував свої сили у політиці. Балотувався до Черкаської облради від політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Черкащани”, однак голосів для отримання мандату забракло. 

Залиште відповідь