Управління Малинської міськради без торгів віддала новачку без досвіду 4 млн на облаштування переправи через річку
27.04.2023   //   75 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Малинської міської ради 21 квітня уклало угоду з ФОП Сімашко Казимир Олексійович на облаштування тимчасового об’їзду та пішохідного переходу через річку Ірша. Вартість угоди склала 3,99 млн грн.

Закупівлю провели без використання електронної системи. У “Прозорро” 25 квітня опублікували угоду. 

Облаштувати тимчасовий об’їзд та пішохідний перехід через річку Ірша підприємець має до 5 травня.  

У протоколі щодо прийняття рішення уповноваженою особою  зазначено, що рішення щодо здійснення закупівлі без застосування відкритих торгів було прийнято відповідно до пункту 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених ЗУ “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Вказано, що причиною проведення закупівлі без використання електронної системи є нагальна потреба “у зв’язку з підняттям рівня води у Малинському водосховищі до критичного, збереження тенденції, до подальшого підняття рівня води через значне випадання опадів, скид води в Іршанського водосховища відбулося руйнування пішохідної та автомобільної переправи через річку Ірша”.

Житомирянин Сімашко Казимир Олексійович займається підприємницькою діяльністю з 1999 року. Спеціалізується підприємець на неспеціалізованій оптовій торгівлі.  Це перший підряд ФОПа за бюджетні кошти. Сімашко Казимир разом із сином Петром Сімашко є власниками ТОВ “Імпульс-Транс”, яке спеціалізується на оптовій торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Петро Сімашко також значиться головою представництва польської фірми “SP. Z O.O. Mast-Bud”, яке ремонтує мости.

Залиште відповідь