Селищний голова на Одещині затвердив кошторис із коштовними радіаторами та котлом для опалення місцевого ліцею
26.04.2023   //   131 Переглядів

Петровірівська сільська рада Березівського району на Одещині на початку квітня уклала пряму угоду з місцевим ФОПом на ремонт системи опалення місцевого закладу освіти. Перед укладанням прямої угоди було видано розпорядженням селищного голови, яким затверджено вартість робіт. Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Відповідно до оприлюднених селищною радою документів, 10 квітня сільський голова видав розпорядження, яким затвердив кошторисну вартість виконання робіт, яка склала трохи менше 1 млн гривень. Роботи виконуються з метою підготовки до опалювального сезону, виконавець – підприємець  Агаджанян Саша Сократович. Термін дії угоди – до кінця 2023 року. 

У межах ремонту планується встановити 65 10-секційних біметалевих радіаторів, вартість яких визначена у розмірі 6240 гривень. Точна модель радіатора в кошторисній документації не зазначена, водночас у роздрібних мережах подібні елементи систем опалення коштують суттєво дешевше, можна віднайти моделі популярних брендів, починаючи від 4,2 тисяч гривень. Крім того, планується придбання та встановлення твердопаливного котла Альтеп duo plus 62, ціна якого відповідно до кошторису 156 тисяч гривень. Станом на кінець квітня 2023 року подібні агрегати на профільних сайтах коштують менше 100 тисяч гривень. 

Це третя угода, підписана між Агаджаняном та селещною радою.  

Селищний голова, який затвердив відповідний кошторис, Артем Демщук, якого було обрано у 2020 році на чергових місцевих виборах. До цього він зокрема працював помічником екс-нардепа та банкіра Ігоря Фурсіна. У 2020 році Фурсіна було обрано депутатом Одеської обласної ради за списком забороненої партії “опзж”. 

Залиште відповідь