Військові в Рівному без тендеру за секретним кошторисом замовили ремонт клубу-бібліотеки за 15 мільйонів
14.03.2023   //   78 Переглядів

Квартирно-експлуатаційний відділ міста Рівне прозвітував про замовлення робіт ПП “Компанія РОС” з капітального ремонту будівлі місцевого клубу-бібліотеки за 15,11 мільйонів гривень.

Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Проігнорувавши можливість проведення конкурентних закупівель замовник напряму підписав дороговартісний контракт. Відповідно до згаданого документа підрядник має в строк до 22 грудня 2024 року провести ремонтні роботи на визначеному замовником об’єкті. При цьому дефектний акт та кошторис Квартирно-експлуатаційний відділ не опублікував. Відповідно відсутній і детальний перелік робіт, що мають бути виконані за ці більш ніж півтора роки. Згаданий однак розмір фінансування на кожен з років. Зокрема у 2023-му на ремонт планується витратити 5,89 млн грн, а в 2024-му – 9,21 мільйонів гривень. 

Житомирське приватне підприємство “Компанія РОС” було зареєстровано в уже досить далекому 2008-му році. За час існування Prozorro підприємство підписало 37 договорів на сумму 61,43 млн грн. 

Єдиним власником, а заодно й керівником фірми значиться Олександр Саюк. Підприємцеві також належать ПП “СЛМ-Проект”, ПП “Буд проект”, ТОВ “Юридичний центр “Експерт” і ТОВ “Регіональний експертний центр”. Окрім того Саюк значиться засновником Благодійної організації “Благодійний фонд “Допомога на бавовну” та співзасновником ГО “Мисливсько-рибальський клуб “Сокіл Полісся”. У 2020-му році бізнесмен балотувався до Житомирської міської ради від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, однак достатньої кількості голосів не набрав. До цього був помічником нині покійного нардепа від “Народного фронту” Дмитра Тимчука. 

 

Залиште відповідь