«Закарпаттяобленерго» купило у фірми дружини ексголови РДА автівок на 13 мільйонів
05.03.2023   //   118 Переглядів

ПрАТ “Закарпаттяобленерго” 27 лютого за результатами двох тендерів замовило ТОВ “Авто акорд” легкових автомобілів на загальну суму 12,66 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Так, згідно з першою угодою, підрядник поставить 15 легкових автомобілів для персоналу по роботі із засобами обліку Renault Duster по 639 тис грн. на загальну суму 9,58 млн грн.

Кожен автомобіль матиме 5-ступінчату механічну коробку передач, передній привод, передні подушки безпеки та бокові подушки безпеки, аудіосистему з радіо, кондиціонер, задній парктронік, зовнішні дзеркала заднього огляду з електрoрегулюванням, обігрівом та датчиком зовнішньої температури, а також додатково гумові килимки та дорожній набір засобів безпеки.

Технічні характеристики кросоверів Renault Duster, придбані «Закарпаттяобленерго», відповідають комплектації Renault Duster ZEN, які в автосалонах в роздріб станом на 1 березня продають за 672,6 тис грн.

Згідно з другим договором, “Авто акорд” поставить чотири легкових автомобілів для персоналу по роботі із засобами обліку Renault Express по 762 тис грн. на загальну суму 3,08 млн грн.

Кожна автівка матиме дизельний двигун, фронтальні подушки безпеки водія та пасажира, кондиціонер, адаптацію для поганих доріг: сталевий захист піддону картера, антигравійну обробку днища, захисні щитки на гальмівні диски, посилений захист від пилу та вологи, а також теж саме додаткове обладнання, що і  Renault Duster.

В автосалонах ціни на Renault Express стартують від 769,7 тис грн.

Фірма отримала обидва підряди без конкуренції, оскільки на відкриті торги з особливостями більше ніхто не прийшов.

“Авто акорд” з села Клячаново Мукачівського району на чолі з Денисом Базьо належить Роману Романюку, Василю Кубаричу і Мирославі Токар – дружині ексголови Мукачівської РДА Іллі Токара. У системі «YouControl» повідомлялося, що у деяких компаніях, які вона відносила у групу родини Токар, партнерами є члени родин нардепів Віктора Балоги та Василя Петьовки.

Як повідомлялося, 21 лютого Головне управління Національної поліції в Закарпатській області замовило “Авто акорд” послуги з гарантійного технічного обслуговування та ремонту службових автомобілів Renault та Peugeot за 569 тис грн.

Залиште відповідь