Улюблениця Знам’янсьнської міськради за секретним договором  харчуватиме місцевих школярів на 1,7 мільйона 
02.03.2023   //   137 Переглядів

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради прозвітував про замовлення у ФОП Костенко Катерина Олександрівна послуг шкільних їдалень на суму 1,74 мільйона гривень.

 Конкурентні торги для визначення підрядника цього разу не проводили. Більше того, замовник не опублікував навіть договір, обмежившись звітом про сам факт замовлення. 

Відмову від конкурентної закупівлі освітяни обгрунтували попередньою відміною відкритих торгів через відсутність учасників. І дійсно, у грудні відділ освіти оголошував шестилотову закупівлю послуг харчування учнів у шкільних їдальнях загальною очікуваною вартістю 5,89 мільйонів гривень. На жоден зі згаданих лотів учасники не прийшли. 

Власне контракт на 1,74 мільйона гривень передбачає надання послуг харчування 474 школярів ліцею “Інтелект” Знам’янської міської ради. Вартість зробленого ФОПу замовлення аналогічна очікуваній вартості. 

Що ж до інших п’яти лотів, а це забезпечення гарячого харчування в ліцеях ім.Тараса Шевченка, “Крила України”, “Свобода”, “Дивосвіт” та гімназії “Семицвіт”, підрядників для них ще не обрали.

Що ж до Катерини Костенко, яка зареєструвала ФОП у 2020-му році, то її тендерна активність поширюється лише на співпрацю з Відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Це єдиний бюджетний замовник до якого на торги приходила ФОП Костенко. У 2020-му році Катерина Костенко балотувалась до Знам’янської міської ради від партії “Слуга народу”, однак достатньо голосів не набрала. 

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради з 2013-го року очолює Людмила Клименко. Міським головою Знам’янки, обраним  також в 2020-му році, є представник “Слуги народу” Володимир Сокирко. 

Залиште відповідь