В Запоріжжі комунальна лікарня замовила ФОПу інтернет-реклами на мільйон
27.02.2023   //   61 Переглядів

Запорізька обласна клінічна лікарня в лютому уклала дві угоди  ФОП Андрій Веретьонкін на послуги розміщення реклами та інформаційних матеріалів  у соцмережах та Google на понад мільйон гривень.

Про це пише “Запорізський центр розслідувань”.

Так, на розміщення і просування у Facebook та Instagram виділили 622 тисяч гривень. Замовник оголосив відкриті торги з особливостями, тобто прийти могли всі охочі, однак був лише один учасник.

Серед головних запитів від замовника просування 12 рекламних кампаній не менше ніж на 40 тисяч гривень кожна, або 480 тисяч грн за всі. Отже, основана частина грошей піде на просування, а залишок на оплату роботи самого підприємця. Також серед умов зазначили, що виконавець самостійно поповнює аккаунт у соцмережах. Роботи повинні бути виконані до грудня 2023-го, без привʼязки до місяців.

Також лікарня вирішила просувати й сайт. Ще 413 тисяч грн комунальне підприємство виділило на розміщення реклами в системі Google та Youtube. Замовник провів відкриті торги з особливостями. У цей раз подалося два учасники з однаковими за вартістю пропозиціями. Проте замовник обрав того ж підприємця. Вибір обґрунтували тим, що підприємець першим надав економічно вигідну пропозицію.

За цей кошт планують залучити авдиторію на сайт, а саме 3 500 користувачів з Google та 6 000 користувачів з Youtube на місяць. Окрім того, покази роликів до грудня 2023-го мають становити 600 тисяч переглядів на всіх відеороликах. На це піде 290 тисяч грн, залишок грошей на роботу спеціаліста.

Отже, обидва замовлення отримав підприємець Андрій Веретьонкін. Він зареєструвався влітку 2022-го року, вказавши основним видом діяльності будівельно-монтажні роботи. Нещодавно чоловік з таким же ПІБ шукав роботу менеджера з продажу на сайті Work.ua.

За інформацією BI Prozorro з грудня по лютий лікарня замовила послуг у цього підприємця на 1,4 мільйона гривень. Окрім реклами це були послуги з виготовлення презентаційпередачі повідомлень у Viber, технічної підтримки тощо. Водночас наразі розглядають і рішення щодо переможця по іншому тендеру на 600 тисяч гривень. За ці гроші планують створити та розмістити білборди у Запоріжжі. Ймовірно, це замовлення передадуть також Андрію Веретьонкіну. Його кандидатура наразі в процесі розгляду.

Залиште відповідь