На Черкащині будівництво модульної котельні хочуть довірити фірмі з орбіти фігуранта корупційної справи
26.02.2023   //   62 Переглядів

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Паланської сільради проводить тендер на будівництво модульної котельні на альтернативному виді палива (на соломі), очікувана вартість – 8,9 млн грн.

Котельня із з підведенням інженерних мереж для закладів освіти і культури у селі Родниківка, що на Уманщині, має бути побудована до кінця цього року. Котельня має бути збудована з нуля, проведені пусконалагоджувальні роботи.

Перемогу на аукціоні здобуло «Центр-Монтаж-Енерго» із пропозицією у 7,9 млн грн.

20 лютого Державна аудиторська служба України розпочала моніторинг закупівлі, щоб з’ясувати, яким чином та на підставі яких документів здійснено обґрунтування розміру витрат та визначено очікувану вартість по цій закупівлі.

«Центр-Монтаж-Енерго» зареєстроване в Умані. Воно належить дружині відомого в місті бізнесмена і політика Володимира Кокодзея. Безпосередньо сам Володимир Миколайович був керівником фірми до 2019-го року. Після того директором став Руслан Данчук.

У 2019 році Кокодзея затримали за підозрою в отриманні хабара. Тоді він був депутатом Черкаської обласної ради. Нині цю справу слухають у Жашківському районному суді, але засідання у справі припиненні через мобілізацію обвинуваченого до українського війська.

Фірма має договорів із різними замовниками на суму майже в сто мільйонів гривень.

Залиште відповідь