Юрист, який скандалив на виборах, отримав черговий підряд з черкаського бюджету
23.02.2023   //   63 Переглядів

Комунальне підприємство “Благоустрій” Черкаської міськрадит уклало договір на юридичні послуги із адвокатським бюро “Бунякін та Партнери” на 150 тисяч гривень.

Техзавдання та сам договір не оприлюднені, тому про які саме послуги і в якому обсязі йдеться – невідомо.

Це вже 9 угода для Миколи Бунякіна у цьому році, загальною вартістю більше 600 тисяч гривень. Загалом у його активі договорів на 5,5 млн грн.

Послугами його адвокатського бюро регулярно користуються у Черкаській міській раді. За інформацією clarity-project, угоди з ним мають департамент освіти – на 1,9 млн грн, ЖКК – на 717 тис. грн, Дирекція парків – 400 тис грн, соцполітика – 206 тис грн тощо.

Нагадаємо, Микола Бунякін – черкаський юрист, який неодноразово фігурував у скандалах під час місцевих виборів.

У 2014 році ТВК у Черкасах за головування Бунякіна затягувала встановлення результатів виборів.

У 2015-му вже на посаді заступника ТВК Бунякін разом із колегами ухвалював рішення про зняття з виборів всього виборчого списку “Партії вільних демократів”, що в результаті таки була зареєстрована та отримала найбільшу кількість мандатів.

У 2019 році під час парламентських виборів, Бунякін був заступником голови ОВК на 94 окрузі, де балотувалися одіозні Олександр Кононенко та Олександр Дубінський, і де останній здобув перемогу. Тоді Бунякіна та його комісію вчергове звинувачували у затягуванні встановлення результатів на користь Кононенка.

Залиште відповідь