Франківські шляховики замовили «ПБС» утримання доріг, зменшивши додатковою угодою суму замовлення на 357 мільйонів
02.02.2023   //   62 Переглядів

Служба автомобільних доріг (САД) в Івано-Франківській області 5 січня замовила ТОВ «ПБС» експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення на Прикарпатті за 579 млн грн.

Про це пише видання «Курс» з посиланням на «Прозорро».

У тендері взяв участь всього один учасник.

Підрядник зобов’язується надавати послуги з експлуатаційного утримання доріг державного значення протягом 2023 року. Відповідно до тендерної документації роботи повинні фінансуватися з державного бюджету.

Видання звернуло увагу, що два місяці тому САД в Івано-Франківській області уклала договір з ТОВ «ПБС» на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в Івано-Франківській області до кінця 2022 року. Так, послуги ПБС від 23 листопада до 31 грудня повинні були обійтися у 82 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “ПБС” заснувала колишня працівниця курорту “Буковель” Іванна Непик. Але фактично фірма належить депутатові Івано-Франківської обласної ради Олександрові Шевченку – ексдиректору туристичного комплексу “Буковель”, що контролюється групою Ігоря Коломойського.

Сам Шевченко не приховує зв’язку ні з Буковелем, ні з фірмою «ПБС».

Від «Наших грошей»

Згідно з додатковою угодою від 12 січня, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області та ТОВ «ПБС» домовились зменшити обсяги закупівлі на 356,92 млн грн. до 222,08 млн грн.

Залиште відповідь