Черкаські освітяни за рік віддали ФОПу 1,7 мільйона за дрібний ремонт електромереж
26.01.2023   //   95 Переглядів

Протягом 2022 року департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради перерахував на рахунки одного підприємця майже 1,7 млн гривень за поточний ремонт електромережі дошкільних навчальних закладів. Для цього з ним було укладено 64 угоди без проведення конкурентних закупівель.

Відповідна інформація міститься на порталі “Є-дата”.

Всього у активі підприємця Сергія Лили та департаменту освіти та гуманітарної політики 107 безконкурентних угод, вартістю понад 2,2 млн гривень. Співпрацювати з Лилою освітяни почали у 2020 році. Всього Лила має 304 угоди, укладені із розпорядниками публічних коштів, сумою трохи більше 4 млн гривень. З усіх цих угод лише 2 укладені за результатом проведення конкурентних процедур. 

У складі своїх тендерних пропозицій для участі у відповідних закупівель зазначав, що має двох найманих працівників. Востаннє така довідка подавалася у 2020 році, коли учасник брав участь у конкурентній закупівлі послуг з електромонтажу чи ремонту. Серед замовників Лили, окрім черкаських, освітян також  Черкаська обласна прокуратура та Черкаський окружний адміністративний суд, що також свої замовлення віддають без проведення конкурентних закупівель, зважаючи на вартість предмету закупівлі.

Сергію Лилі 52 роки, він проживає у Черкасах та зареєстрований підприємцем у 2012 році.

Залиште відповідь