Після листа патрульних одеські комунальники віддали улюбленцю чергові мільйони 
23.01.2023   //   65 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради на Одещині віддало 8,5 млн гривень на аварійний ремонт пошкодженого внаслідок просідання колектору дорожнього полотна. Підставою для такого рішення нібито стало звернення місцевих поліцейських, які попросили негайно усунути небезпеку. Договором передбачено завершення робіт протягом наступних трьох місяців.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

20 січня комунальники оприлюднили договір на здійснення аварійних робіт 

по вулиці Тихій на розі з вулицею Лісова. Договір укладено із товариством “СМУ-56”. Повідомлення не міститься самого тексту угоди, відповідно не дозволяє визначити вартість матеріалів, що будуть використовуватися під час здійснення ремонту, та безпосередні об’єми цих робіт. 

Разом з тим, чиновниками оприлюднено протокол, згідно з яким, до них 18 січня  надійшов лист організації ведення служби в місті Ізмаїлі департаменту патрульної поліції з проханням усунути небезпеку на ділянці дороги, що використовується у тому числі для руху транзитного вантажного транспорту. Виходячи із змісту цього листа, комунальники не стали проводити конкурентну закупівлю та одразу уклали пряму угоду.
Товариство-підрядник “СМУ-56” зареєстроване у Ізмаїлі та належить Віталію Попову. В активі компанії понад 500 різних угод з розпорядниками публічних коштів, найбільше з яких саме з Ізмаїльський комунальниками, які вже підписали з компанією Попова договорів на суму понад 180 млн гривень. Левова частина угод укладена без проведення конкурентних закупівель. 

 

Залиште відповідь