Фірма екснардепа відшиє для Тернопільської міськради військові черевики за засекреченими цінами
13.01.2023   //   59 Переглядів

Тернопільська міська рада 10 січня прозвітувала про підписання контракту ТОВ “Таланлегпром” на придбання партії зимових черевиків з високими берцями на загальну суму 1,64 млн грн. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

В договорі, що був підписаний того ж дня, відсутня інформація як про точну кількість замовленого взуття, так і про ціну однієї пари. Документом передбачено, що виконати замовлення підрядник має до 17 лютого 2023 року. 

У разі виявлення недоліків постачальник має за власний рахунок замінити неякісний товар на товар належної якості. Строк заміни товару – протягом 14 календарних днів з моменту отримання претензії від замовника. Розрахунок за поставлену партію зимових черевиків здійснюватиметься протягом 10 робочих днів з дати поставки товару на підставі видаткової накладної. Передоплата не передбачена. 

Власниками ТОВ “Таланлегпром” вказані Оксана і Андрій Лаврики, з пропискою в селі Щасливе Киїівської області. Микола Лаврик відомий підприємець, ексдепутат Верховної Ради України від БПП “Солідарність”, тричі очолював Сумську ОДА. Компанія входить до бізнес-групи “Талан” родини Лавриків, що об’єднанує 14 підприємств легкої промисловості. 

Залиште відповідь