Управління поліції охорони Рівненщини поповнило автопарк новеньким мінівеном за понад 700 тисяч
11.01.2023   //   62 Переглядів

Провівши відкриті торги з особливостями Управління поліції охорони в Рівненській області прозвітувало про підписання договору на придбання легкового автомобіля Renault Express. За 732,9 тис грн автівку полісменам поставить ТОВ “Вік партнер”. Відповідний контракт сторони підписали 10-го січня. Інформація про це розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro.  

ТОВ “Вік партнер” виявилось єдиним учасником тендеру, тож не знижувало своєї першочергової цінової пропозиції, яка була рівноцінна очікуваній вартості закупівлі.

Відповідно до техдокументації фірма поставить білий передньопривідний мінівен з 6-ти ступеневою механічною коробкою передач, дизельним двигуном стандарту Євро 5. Автомобіль має бути адаптований для поганих доріг: обладнаний сталевим захистом піддону картера двигуна, антигравійною обробкою днища, захисними щитками на гальмівних дисках і посиленим захистом від пилу та вологи. Крім того в комплекті передбачений дорожній набір засобів безпеки, датчик світла, бортовий комп’ютер, закритий ящик для рукавичок, фільтр тонкої очистки пального з датчиком води, протисажник фільтр вихлопної системи та ін.

Рівненське ТОВ “Вік партнер” є офіційним дилером “Renault” в області. Власником вказана Вікторія Красько, керівник Віталій Бречко.

Залиште відповідь