У Вінниці облавтодор купив суміш для посипки доріг за майже 2500 гривень за тонну
20.12.2022   //   115 Переглядів

Дочірнє підприємство «Вінницький облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Автомобільні дороги України» 15 грудня уклав з ТОВ «Альянс Профі Груп» угоду про постачання протиожеледної суміші загальною вартістю 24 млн 364 тис. грн (з яких 4 млн 60 тис. грн ПДВ).

Про це йдеться в системі Prozorro.

Згідно з інформацією в угоді, постачальник до 30 квітня 2023 року має доставити 10 тисяч тонн протиожеледного матеріалу, в якому піщано-соляна суміш становить 20%. Вартість однієї тонни, йдеться в угоді, складає 2436 грн (включно з ПДВ).

Водночас у договорі зазначено, що замовник формує заявки на постачання необхідної кількості суміші залежно від своїх господарських потреб і не зобов’язаний замовляти товар на усю суму, визначену документом.

Протягом листопада Вінницький облавтодор підписав з ТОВ «Альянс Профі Груп» чотири угоди загальною вартістю 49 млн 821 тис. грн на постачання протиожеледного матеріалу різної концентрації піщано-соляної суміші. Усі закупівлі проведені за спрощеною процедурою, а на торги документи подало лише це підприємство.

Якщо спробувати порівняти закупівлі посипного матеріалу, то у залежності від концентрації суміші та складових ціни різняться. Наприклад, в Івано-Франківській області комунальне підприємство купило піщано-соляну суміш за 1047 грн за тонну.

ТОВ «Альянс Профі Груп» зареєстроване у лютому 2021 року у Вінниці Дмитром Максименюком. За цей час підприємство отримало 6  договорів на 76,4 млн грн і всі вони від вінницького облавтодору.  Також Максименюк значиться засновником ТОВ «Парфумерно-виробнича компанія «Авалон +», яка займається розливною парфумерією.

 

Залиште відповідь