Фірма з орбіти ексмера Рівного за 800 тисяч підремонтує здолбунівський гідропарк 
17.12.2022   //   83 Переглядів

Комунальне підприємство “Здолбунівське” Здолбунівської міськради Рівненської області за результатами відкритих торгів  уклало угоду з ТОВ “Кортакоз” щодо благоустрою міського гідропарку за 799,94 тис грн. 

Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

“Кортакоз” виявився єдиним учасником закупівлі, тож від очікуваної вартості у 800 тисяч гривень замовнику вдалось зекономити лише 56 гривень.

Відповідно до техзавдання фірма має провести вирізання порослі 30 дерев, видалити бульдозером 50 м2 прикореневої системи, здійснити попереднє планування зони відпочинку площею 141,7 тис м2. Мова йде про грейдерування та подальше вирівнювання поверхні шарами шлаку, кам’яного відсіву, сухого піску та розпушеного грунту. 

На виконання робіт у підрядника є час до кінця поточного року. 

Власником ТОВ “Кортакоз” наразі вказаний Андрій Мощанецький, якому також належать ТОВ “Трансконтиненталь Рівне” і ТОВ “Сарненський асфальтобетонний завод”. За інформацією рівненських ЗМІ у 2011-2013 роках Мощанецький очолював Міське об’єднання парків культури та відпочинку. Крім того підприємець тісно пов’язаний з ексмером Рівного, а нині депутатом міськради від партії «За майбутнє» Володимиром Хомком. Під час місцевих виборів 2015 року Мощанецький задонатив у виборчий фонд Хомка 10 тисяч гривень і співпрацював з його виборчим штабом.

 

Залиште відповідь