Одесити без торгів віддали львів’янам 36 мільйона на пальне для генераторів
11.12.2022   //   74 Переглядів

Одеські дорожники з комунального підприємства “Міські дороги” без торгів віддають 36 млн гривень на постачання 687,5 тисяч літрів дизеля та бензину. Згідно з оголошенням, пальне має використовуватися для роботи генераторів та інших джерел безперервного живлення.

Відповідна інформація міститься  у системі “Прозорро”. 

Пальне має бути поставлене до кінця поточного року. Договір укладено із товариством “Окко-постач”, що є одним з найбільших операторів на ринку АЗС. Відповідно до угоди, має бути придбано 495 тисяч літрів дизелю по ціні 53,5 гривень за літру, а також 192,5 тисяч літрів бензину А-95 по ціні 51 гривні за літру. 

Комунальне підприємство “Міські дороги” засноване Одеською міською радою. Його очолює Вадим Тодійчук, призначений на посаду у лютому 2020 року. Підприємство займається обслуговуванням всіх видів доріг міста, разом з тим у системі “Прозорро” відсутня інформація про придбання комунальниками генераторів. Втім пальне може бути передане для використання іншими комунальними установами міста. Одеса активно отримує генератори в якості гуманітарної допомоги, зокрема місто-побратим румунська Констанца нещодавно передала 50 генераторів. 

Бенефіціаром “Окко-постач” є львівський бізнесмен Віталій Антонов. За версією журналі “Форбс”, Антонов входить до сотні найбагатших українців. Його статки  оцінюють у понад 350 млн доларів.

Залиште відповідь