Рівненська міськрада без тенедерів замовила сотню генераторів для “бомбосховищ” місцевих закладів освіти
08.12.2022   //   125 Переглядів

Управління освіти Рівненського міськвиконкому прозвітувало про придбання 100 одиниць генераторів для найпростіших укриттів розташованих в місцевих закладах освіти. За всю партію з трьох видів дизельних генераторів міський бюджет заплатить 12,11 мільйонів гривень. Підрядником, що має поставити товар до кінця поточного року, було обрано ПП “Західпроменерго”. 

Закупівлю було проведено без використання електронної системи Prozorro та конкурентних торгів. 

Оскільки ні тендерну документацію, ні навіть копію договору замовник не опублікував, деталі замовлення можемо дізнатись хіба з “інформації про предмет закупівлі”. Тож загалом для для потреб закладів освіти замовили 25 генераторів KALEJEN 9800 EST-CRAFT, 60 генераторів KALEJEN 9800 ES-CRAFT, 15 генераторів KALEJEN 9500 ЕХ-ОРАК. Генератори відповідних моделей на український ринок зачасту поставляє польське відділення італійської компанії “Genmac”. 

Підрядник, ПП “Західпроменерго”, прописаний у селі Олександрія Рівненської області. Записане підприємство на киянина Володимира Тимощука. За шість років роботи з Prozorro фірма встигла отримати замовлень на 39,24 мільйонів гривень. Підприємець Тимощук також є співвласником ТОВ ВКФ “Модуль”. Другим співвласником значиться Володимир Кирдан з Києва. 

Залиште відповідь