Рівненській ОДА не вдалось зекономити і відсотка на багатомільйонному замовленні комп’ютерного обладнання
07.12.2022   //   168 Переглядів

Провівши відкриті торги з особливостями Департамент освіти і науки Рівненської ОДА повідомив про намір підписати з ТОВ “Шкільне обладнання” договір на поставку 85 комплектів комп’ютерного обладнання. Загальна вартість замовлення складе 42,49 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Потенційний переможець торгів виявився єдиним учасником, що подав свою пропозицію на аукціон. Відповідно особливо торгуватись чи скидати ціну фірма не мала потреби. Як наслідок, від очікуваної вартості в 42,5 мільйонів гривень замовнику вдастся зекономити лише 4,25 тисячі гривень, або ж одну соту відсотка. 

Відповідно до техдокументації до одного комплекту входимите інтерактивна дошка з діагоналлю не менше 82 дюйма, мультимедійний проектор з короткофокусним об’єктивом, 2 ноутбука, 2 цифрові камери, інтерактивна панель на 65 дюймів, багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір), персональний комп’ютер, спікерфон, стереогарнітура і wi-fi роутер. Обладнання має бути новим та надаватись з гарантійним листом. 

Поставити усе обладнання ТОВ “Шкільне обладнання” має  до 23 грудня поточного року. При цьому конкретний перелік закладів, куди потрібно буде відвезти комплекти, сторони  сформують під час підписання договору. 

Власником створеного у серпні 2020-го ТОВ “Шкільне обладнання” вказаний столичний підприємець Віталій Павленко. За цей час фірма вже встигла підписати через систему Prozorro 560 договорів на 84,12 мільйонів гривень. 

Залиште відповідь