Кропивницькі ЖЕО купили буржуйки у фірми депутата від «Слуги народу»
28.11.2022   //   169 Переглядів

У Кропивницькому п’ять житлово-обслуговуючих кооперативів, які обслуговують багатоповерхівки, замовили п’ятдесят пічок у ВКФ ТОВ «СПЛІТ» на суму 439,2 тис. грн.

Про це йдеться у системі Prozorro.

Згідно з інформацією, угоди вартістю 87 849 грн кожна за 10 буржуйок уклали ЖЕО №1, №2, №3, №4, №9. Відповідно одна піч побутова калориферна «Вектор-8» обійшлася у 8 785 грн. Строк поставки визначений до 31 грудня цього року.

Вказана пічка призначена для побутового опалення, а також застосовується у службових приміщеннях. Працює прилад на деревному паливі, здатний опалювати приміщення до 200 куб. Можна використовувати не тільки для обігріву, але і для приготування їжі.

Виробником є українське виробниче підприємство «Віктор-8» з Чернівців. Подібні пічки реалізуються у торговельних мережах на кшталт «Епіцентра» чи дилерами.

У Кропивницькому майже пів мільйона на поставці пічок заробить ВКФ ТОВ «СПЛІТ», бенефіціарним власником якого є Ігор Волков, депутат Кіровоградської облради від «Слуги народу». Його підприємство реалізує товари технічного призначення і за період участі в публічних закупівлях отримало контрактів на понад 33 млн грн.

Станом на кінець листопада аналогічні пічки продаються в «Епіцентрі» зі знижкою по 7 726 грн за одиницю (звична ціна 8 585 грн). На Хмельниччині такі буржуйки купили по 8 320 грн, також в мережі можна знайти ціну у 7 910 грн.

 

Залиште відповідь