Станишівська сільська рада  вчетверте спробує провести тендер з ремонту меморіального парку 
23.11.2022   //   58 Переглядів

Станишівська сільська рада оголосила тендер на капітальний ремонт  благоустрою території меморіального парку у Зарічанах. 

Про це повідомляється на ресурсі ProZorro. 

Очікувана вартість закупівлі складає 2,7 млн грн. Закупівлю проводять за процедурою відкриті торги з особливостями. 

За умовами тендерної документації, підрядник має відремонтувати благоустрій території меморіального парку до 31 жовтня 2023 року.

У технічному завданні вказано, що підрядник має провести підготовчі роботи, земляні роботи, влаштувати стоянки для тимчасового зберігання автомобілів відвідувачів парку, влаштувати пішохідні доріжки та центральну алею, встановити бортові камені, демонтувати існуючу та встановити нову металеву огорожу із воротами та хвірткою, встановити лавочки та урни. Також влаштувати зовнішнє освітлення парку. Проєктом передбачено також доступність для маломобільних груп населення.

Тендерні пропозиції Станишівська сільська рада приймає до 23 листопада, аукціон запланований на 24 листопада.

Зазначимо, що це вже четверта спроба провести тендер на ремонт благоустрою території меморіального парку у Зарічанах. Вперше торги оголосили в лютому, тоді тендер не відбувся через відсутність тендерних пропозицій. У липні сільська рада вдруге спробувала провести тендер. Участь у ньому взяли дві фірми, однак замовник відхилив обидві пропозиції. У вересні Станишівська сільська рада втретє спробувала провести тендер, однак знову жоден учасник не подав свої пропозиції.

 

Залиште відповідь