Підприємниця продасть криворізьким освітянам найдорожчі баки для води 
11.11.2022   //   79 Переглядів

Відділ освіти Покровської районної у місті ради (Кривий Ріг Дніпропетровської області) повідомив про намір укласти договір вартістю 640 тис. грн. з ФОП Волкова для придбання ємностей для води. Щоб підприємниця отримала замовлення, освітянам довелося відхили три більш вигідні пропозиції.      

Інформація про закупівлю розміщена в системі Прозорро.

До кінця року чиновники відділу освіти Покровської районної у місті ради планують отримати 64 поліетиленові вертикальні ємності об’ємом 1000 л. В нижній частині бочка має бути обладнана металевим штуцером для відбору води. Ці кубові баки будуть поставлені у всі 58 закладів освіти району – садочки, школи та гімназії, які сьогодні працюють дистанційно.

На торги заявилися чотири учасника: ТОВ «Крафт корпорейшн», ФОП Олександр Головченко, ФОП Віталій Басацький та ФОП Валентина Волкова.

Найвигіднішою була  пропозиція ТОВ «Крафт корпорейшн». Фірма запропонувала бак для води за ціною 7 350 грн. за одиницю. Головченко зобов’язувався поставити кубовий бак за ціною 7 499 грн. за штуку. Басацький був готовий продати ємності вартістю 9 500 грн.  

Тендерний комітет послідовно відхилив всі пропозиції і обрав переможницею ФОП Валентина Волкова. Чиновники обрали баки за ціною 9 910 грн. за кожен.

ФОП Валентина Волкова зареєстровано в травні 2019 року в Кропивницькому. Підприємниця спеціалізується на неспеціалізованій оптовій торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Вже через кілька місяців після реєстрації бізнес-вумен почала отримувати підряди від криворізьких чиновників. Головний замовник – відділ освіти Покровської районної у місті ради. З покровськими освітянами ФОП Волкова вже наспівпрацювала на 5 млн. грн.

Зазначимо, що родичка Валентини Волкової Любов Волкова так само активно співпрацює з відділом освіти Тернівської районної у місті ради. В її активі переможних закупівельна суму 7,5 млн. грн.

Залиште відповідь