Рівненські рятувальники закупились модульними будинками для персоналу на понад 4 мільйона 
10.11.2022   //   64 Переглядів

Аварійно – рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області прозвітував про підписання договору на постачання 9 модулів для проживання особового складу. Загальна вартість замовлення, яке має виконати ТОВ “Торговий дім “Юніпрайм”, складає 4,16 мільйона гривень. Таким чином один модуль коштуватиме замовнику 462 тисячі гривень. 

Кожен замовлений модульний будинок матиме розміри 6 на 2,4 метри, виконаний з периметральної рами, зробленої із зігнутих пресом сталевих профілів. Орієнтовна вага конструкції – 2 тис кг. Наповнення мінімальне – розподільний щиток, 6 розеток, вимикач світла, кондиціонер інверторного типу. В комплекті з будинками-модулями такоє йтимуть 4 домкрати для монтажу конструкції.  

Крім того постачальник надаватиме висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, паспорт на виріб, інструкцію з монтажу, сертифікати відповідності на товар. 

В калькуляції вартості на комплект модульних будинків, що йшов додатком до підписаного договору, вказано, що прибуток фірми-постачальника складатиме 25,96 тисяч гривень. Ще 19,85 тисяч заклала на адміністративні витрати, 11,91 тис грн – витрати на збут, 37 тис грн – монтаж, 24 тис грн – транспортні витрати. 

Поставити модульні будинки рятувальникам “Торговий дім “Юніпрайм” має до 21 листопада поточного року. 

Власником та керівником столичного ТОВ “Торговий дім “Юніпрайм” є Андрій Новіченко, який також зареєстрований як ФОП та засвітився в історії про участь у торгах пов’язаних компаній. Сам Новіченко з’явився у засновниках відносно нещодавно – в кінці 2020-го року. До цього фірма належала Жанні Левицькій. 

 

Залиште відповідь