Пов’язані компанії розіграли чотиримільйонне замовленя на зимове утримання вулиць Жмеринської громади 
10.11.2022   //   268 Переглядів

Провівши відкриті торги Управління житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради Вінницької області визначилось з підрядником, що надаватиме послуги із зимового утримання вулично-дорожньої мережі Жмеринської міської територіальної громади. Відповідний договір на суму 4,37 мільйона гривень було підписано з ТОВ “Ель Дорадо”. 

Окрім переможця торгів до участі у тендері долучилось ТОВ “Управляюча компанія “Жмеринський комбінат комунальних послуг”. Прикметно, що різниця між ціновими пропозиціями учасників не змінювалась протягом аукціону. Як початкова так і остаточна ставка “Ель Дорадо” була на 208 гривень меншою від конкурентів.  

Техзавданням до договору передбачено, що підрядник виконуватиме роботи з утримання доріг, тротуарів, площ, скверів міста Жмеринка в осінньо–зимовий час. Мова йде про підмітання території, санітарне прибирання газонів, вулиць, схилів, площ, скверів та ін., очищення території від намерзлого льоду, підмітання і згрібання снігу, а також посипання території протиожеледною сумішшю. Окрім того передбачено чергування прибиральника у вихідні та святкові дні з метою утримання території площі Миру, алеї Графа Гейдена, площі перед БНТ в належному санітарному стані. 

Власником та керівником ТОВ “Ель Дорадо” наразі є Олег Стецюк, однак на початку створення фірми бізнес-партнером підприємця був Валерій Кушер, депутат Жмеринської міської ради від “ОПЗЖ” та співзасновник ГО “Агенція розвитку Жмеринського регіону”. Крім того саме у Валерія Кушера, в якості ФОПа, фірма орендує частину техніки яку планує використовувати під час виконання замовлення управління ЖКГ. 

А от власницею єдиного конкурентна “Ель Дорадо” на торгах ТОВ “Управляюча компанія “Жмеринський комбінат комунальних послуг” вказана Олена Кушер – дружина Валерія Кушера, яка й сама балотувалась до Жмеринської міськради від “ОПЗЖ”, однак достатньої кількості голосів не набрала. 

Управління житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради наразі очолює Ольга Куленко. Чиновниця на місцеви виборах також пробувала власні сили у політиці, балотуючись до міськради від вже двічі згаданої партії “ОПЗЖ”. 

Залиште відповідь