Криворізькі освітяни купують дизельні генератори для шкіл у посередників з переплатою на 30% 
27.10.2022   //   189 Переглядів

26 жовтня 2022 відділ освіти виконкому Покровської районної в місті ради (Кривий Ріг) підписав договір вартістю 477 тис. грн. із ФОП Кандибайло на поставку трьох дизельних генераторів.  

Інформація про закупівлю міститься в системі Прозорро.

Згідно замовлення, генератори придбано для потреб районних учбових закладів. ФОП Олександр Кандибайло поставить школам 3 дизельних генератора EnerSol SKD-10EB. Вартість одного генератора складе 159 тис. грн.

Генератори EnerSol виробляє та реалізує київська фірма ТОВ “Геко-Центр”. На сайті компанії генератор EnerSol SKD-10EB  коштує 109 999 грн. 

На кошти, що виділені на закупівлю, без посередників можна було б придбати чотири таких генератори. 

ФОП Олександр Кандибайло працює в сфері надання ландшафтних послуг з 2014 року. Підприємець є переможцем у 49 закупівлях на суму 8,55 млн. грн. Левова частка підрядів – це послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень. Головний замовник – Інгулецький район.

В 2020 році Олександр Кандибайло балотувався в Широківську селищну раду від політичної партії Блок Вілкула «Українська перспектива». 

Генератори EnerSol SKD-10EB придбали і в Саксаганському відділі освіти. Їх також замовили у посередника з переплатою на 30%. 

Залиште відповідь