Хоростківська міська рада, аби уникнути відкритих торгів, двічі за день замовила однотипну  бруківку
27.10.2022   //   109 Переглядів

Тиждень тому, 19 жовтня, відбулась офіційна публікація Постанови Кабміну №1178, яка встановлює ряд особливостей що доповнюють чинний ЗУ «Про публічні закупівлі». Серед іншого документом встановлюються нові пороги для застосування відкритих торгів. При закупівлі товарів та послуг, крім поточного ремонту, цей поріг становить 100 тисяч гривень. 

Задля уникнення проведення відповідної конкурентної процедури  Хоростківська міська рада Тернопільської області 25-го жовтня прозвітувала про придбання одразу двох партій бруківки “Цеглина” – на суму 99,75 тисяч та 64,98 тисяч гривень. Постачальником в обох випадках виступає ФОП Мориляк Любов Василівна. Ціна квадратного метра також ідентична – 285 грн без ПДВ. Залежно від типу та кольору бруківки в мережі можна знайти як дешевші так і дорожчі пропозиції. Загалом за двома контрактами підприємиця зобов’язана поставити міськраді 578 квадратних метрів бруківки.

Як ФОП Любов Мориляк зареєструвалась ще в 2002-му році. За цей час отримала через систему Prozorro бюджетних замовлень на 504,41 тисячі гривень. 

Хворостівську міську раду на сьогодні очолює представник політичної партії “Довіра” Степан Гладун. 

 

Залиште відповідь