На ремонт їдальні у санаторії СБУ в Одесі докинуть 6 мільйонів 
25.10.2022   //   126 Переглядів

21 жовтня санаторій “Одеса”, що належить Службі Безпеки України, завершив переговорну процедуру закупівлі додаткових робіт із реконструкції їдальні закладу.

Відповідна інформація міситься в системі “Прозорро”. Заклад розташований в Одесі на Французькому бульварі, поблизу узбережжя Чорного моря.

Договір укладено із товариством “Граніт-Монтажбуд”, його вартість складає 6,3 млн гривень. Роботи мають бути завершені до 20 грудня поточного року. Кошторисом передбачено облаштування системи пожежної сигналізації та евакуації за 700 тисяч гривень, встановлення захисту електричної мережів за 300 тисяч, додаткові роботи з каналізаційною мережею на 30 тисяч гривень, зовнішнє облаштування та мощення тошо. 

Роботи з реконструкції відповідного об’єкта розпочалися ще у 2020 році. Тоді вартість реконструкції їдальні санаторію правоохоронці оцінили у 68 млн гривень, але перемогу у тендері здобуло товариство “Граніт-Монтажбуд” за ціною 56 млн гривень. Роботи, відповідно до первинного договору, мають бути завершені до кінця 2022 року. З часом вартість робіт зменшилась з початкових 56 млн гривень до 8 млн гривень. Востаннє вартість договору переглядали на початку жовтня цього року. 

Підприємство “Граніт-Монтажбуд” зареєстроване у селі Миколаївка, Овідіопольського району Одеської області. У активі будівельників 30 договорів на суму 25 млн грн. Ключовим замовником є саме санаторій “Одеса”. Власник підприємства – Олександр Бурденко.

Залиште відповідь