Перечинська міська рада замовила сміттєвоз за 2,3 мільйона   
21.10.2022   //   197 Переглядів

Перечинська міська рада Закарпатської області 17 жовтня за результатами тендеру замовило ПП «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» “сміттєвоз з бічним завантаженням на шасі ГАЗ-3309 або еквівалент” за 2,29 млн грн. 

Про це йдеться у «Прозорро»

Чіткого розуміння, що саме придбала міська рада, вантажівку на базі шасі ГАЗ-3309 чи еквівалент, немає. У специфікації до укладеного 17 жовтня договору з переможцем аукціону ПП «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» вказано саме таке формулювання. 

Втім, не вказавши чітку назву моделі, у якісних та кількісних характеристиках вантажівки замовник забажав, щоб, наприклад, сміттєвоз на транспортній базі ГАЗ-3309 мав дизельний тип двигуна, відповідав нормам екологічності не нижче Евро 5, мав не менше 2-ох місць у кабіні та не менше 5-ти передач, був не раніше 2020 року випуску та був обладнаний снігоприбиральним відвалом.

На тендері компанія-переможець конкурувала з ТОВ «Торговий дім «Будшляхмаш» – одного з лідерів вітчизняного виробництва комунальної та дорожньої техніки ПрАТ «Спецбудмаш»

Засновником та бенефіціарним власником ПП «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс», значиться Микола Корецький з Кременчука.  Крім «Альфатекс», кандидат у депутати до Полтавської обласної ради на місцевих виборах 2020 року є бенефіціаром, принаймні, для семи юросіб, ключові з яких – ТОВ «Сула-2009» та «Торговий дім «Альфатекс». 

Разом з ПП «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» ці компанії є постійними постачальниками спецтранспорту, запчастин до нього та послуг з ремонту для комунальних закладів переважно Полтавської, Луганської, Кіровоградської, Донецької, Дніпропетровської, Одеської, Черкаської областей та ПАТ «Укренерго». Сумарна сума контрактів у цих компаній понад 1,3 млрд грн. 

 

Залиште відповідь