У Кривому Розі замовили за 5 мільйонів прибирати на кладовищах міста 
19.10.2022   //   275 Переглядів

14 жовтня 2022 року департамент розвитку інфраструктури Кривого Рогу повідомив про намір підписати договір вартістю 5 млн. грн. на утримання кладовищ Кривого Рогу з ТОВ “КлінінгПрофСервіс”.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Згідно тендерної документації, підряднику необхідно здійснювати догляд за надмогильними спорудами та могилами воїнів АТО, ООС, видаляти порослі дерев та кущів, зносити аварійні дерева, підмітати територію, очищати газони від сміття та листя та вивозити зібране сміття на полігон, а також прибирати громадські вбиральні та обробляти їх дезінфікуючими засобами. Термін виконання робіт до 21 листопада (на період дії воєнного стану).

В калькуляції робіт враховане також перевезення працівників та інвентарю. В заявці на утримання 37 кладовищ міста. Переможець запропонував для цієї роботи 6 озеленювачів, 6 прибиральників територій, 7 водіїв та власне директора. Всі вони працюють на підприємстві від 4 до 8 місяців.

ТОВ “КлінінгПрофСервіс” зареєстровано всього рік назад – в вересні 2021 року. Фірма, що працює в сфері надання ландшафтних послуг, прописана в звичайній квартирі жилого будинку за місцем реєстрації іі власника Павла Олійника. В травні фірма отримала нового директора Олександра Кухаренка.

Не дивлячись на молодий вік і відсутність офісу, компанія вже встигла отримати від департаменту розвитку інфраструктури Кривого Рогу підрядів на 26 млн. грн. Як новостворена фірма отримувала підряд на утримання кладовищ в 2021 році, можна прочитати тут.

 

 

Залиште відповідь