У Житомирі вулицю Київську відремонтують за 8 мільйонів, дешевшу пропозицію комунальники відхилили
18.10.2022   //   85 Переглядів

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 12 жовтня уклало угоду з ТОВ “УК “Комфорт-Буд” на відновлювальні роботи з ремонту покриття по вул. Київська (від вул. Небесної Сотні до вул. Івана Сльоти). Вартість укладеної угоди склала 7,7 млн грн.

Про це йдеться в угоді, опублікованій 17 жовтня на ресурсі ProZorro.

За умовами укладеної угоди, ТОВ “УК “Комфорт-Буд” має відремонтувати покриття до 20 листопада 2022 року. 

Очікувана вартість закупівлі становила 7 млн 734 тис. 978 грн. Конкуренцію на торгах ТОВ “УК “Комфорт-Буд”  склала виробничо-комерційна фірма “Урарту”, запропонувавши цінову пропозицію дешевшу на пів мільйона. Однак, пропозицію “Урарту” відхилили, оскільки фірма «при розрахунку пропозиції договірної ціни, в підсумковій відомості ресурсів невірно пораховано ціну однієї машино-години відповідно до договору надання послуг та договору оренди».

2 жовтня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «УК “Комфорт-Буд».

ТОВ «УК Комфорт-Буд» засноване в січні 2016 року в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал – 1 тис. грн. Власниками фірми з листопада 2021 року є Олександр Петровський та Микола Балакішієв, який до липня 2021 року працював старшим оперуповноваженим Управління Стратегічних розслідувань Національній поліції в Житомирській області. Також Микола Балакішієв є сином директора фірми Станіслава Балакішієва, який на виборах 2015 року балотувався до Житомирської міської ради від Об’єднання «Самопоміч» та є керівником Житомирської районної організації цієї партії. До цього серед власників фірми були Василь Ткачук, Галина Рачковська, Олександр Сокуренко, Наталія Тичина, Сергій Хіміч.

Виробничо-комерційна фірма «Урарту» зареєстрована в 1993 році в м.Баранівка Житомирської області, засновник – Сароян Армен Азатович, статутний капітал 1 тис. грн. З березня 2021 року керує фірмою Роман Крисюк – колишній начальник управління дорожнього будівництва Житомирської ОДА.

Залиште відповідь