У Житомирі на перехресті вулиць хочуть влаштувати розворотне кільце за 3 мільйона
18.10.2022   //   98 Переглядів

КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» опублікувало намір укласти угоду з ПП «Євробуд-9» на влаштування та благоустрій розворотного кільця на перехресті вулиці Героїв Пожежних та провулку Взуттєвого за 2,79 млн грн.

Про це  йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами технічного завдання, підрядник має провести підготовчі роботи та  влаштувати проїзну частину. Зокрема, улаштувати верхній шар покриттів товщиною 5 см з гарячих асфальтобетонних сумішей, улаштування одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші товщиною 4 см, благоустрій та покриття тротуару, улаштування дорожньої розмітки. 

Очікувана вартість закупівлі становила 3 млн грн. Конкуренцію на торгах ПП «Євробуд-9» склала ТОВ «Асфальт-Плюс», запропонувавши пропозицію у 2,93 млн грн. Під час торгів фірми між собою не конкурували та не знижували свої цінові пропозиції. 

12 жовтня КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» опублікувало намір укласти угоду з ПП «Євробуд-9».

ПП «Євробуд-9» засноване в 2009 році в Житомирському районі, селі Левків. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Ваагні Арташес Григорян. За даними bi.prozorro, ПП «Євробуд-9»  з 2016 року отримала дерзамовлень на 67,4 млн грн.

ТОВ «Асфальт-Плюс» засноване в березні 2017 року в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми Размік Петросян. За даними bi.prozorro, «Асфальт-Плюс» з 2018 року отримала дерзамовлень на 178,3 млн грн.

Залиште відповідь