Ремонт львівської лікарні  замовили за 11,5 мільйона, відхиливши дві дешевші пропозиції через не вказані кошти на покриття ризиків
17.10.2022   //   54 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» 10 жовтня за результатами тендеру замовила ТОВ «Класика комфорту» ремонт за 11,47 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про капітальний ремонт із заміною віконних та дверних блоків будівель КНП «1 територіальне медичне об’єднання» на вул. Пилипа Орлика, 4».

На торгах конкурентами переможця були ТОВ «Волбуд» та ПП «Фасад-Сервіс», чиї пропозиції були дешевшими – 9,92 млн грн., та 9,98 млн грн. відповідно. Але їх відхилили.

«Волбуд» у своїй пропозиції не включив кошти на покриття додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами, розрахованих на підставі прогнозованих рівнів інфляції на наступні періоди та ризики. ПП «Фасад-Сервіс» теж не вказав кошти на покриття ризиків.

Столична «Класика комфорту» належить директору Анатолію Михальченку та Сергію Руденку із Києва. За даними системи «YouControl», раніше партнерами Сергія Руденка по цій фірмі були Володимир Муравицький та Олександр Шелетецький із Житомира.

Як повідомляли «Наші гроші», влітку 2021 р. Національна музична академія України імені П.І. Чайковського (Київська консерваторія) по переговорною процедурою віддала ТОВ «Класика комфорту» 307 млн грн. в рамках «Великої реставрації» президента Володимира Зеленського під приводом відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року ТОВ «Класика комфорту» отримало замовлень на загальну суму 1,79 млрд грн.

Залиште відповідь