Рівненські освітяни замовили ремонт укриттів щойно зареєстрованим ФОП-ам
10.10.2022   //   242 Переглядів

Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради Рівненської області уклало дві угоди про облаштування укриттів у гімназії та дитячому садочку загальною вартістю 1 млн 438 тис. грн. Закупівлі провели без оголошення тендерів, скориставшись процедурою «Українська визвольна війна», яка в умовах воєнного часу дозволяє замовникам укладати угоди напряму.

Як ідеться в системі Prozorro, ДНЗ №5 за 494,5 тис. грн відремонтує ФОП Охрімчук Леонід Григорович, який зареєстрований у Вараші місяць тому. Це перший підряд вказаного ФОПа. Натомість Григорій Охрімчук, ймовірно батько Леоніда Охрімчука, ремонтував за 805 тис. грн укриття вараського ліцею №4. Підрядник має завершити роботи у дитсадку до 21 листопада.

Укриття Вараської гімназії за 943,6 тис. грн також до 21 листопада має відремонтувати ФОП Когут Мирослава Михайлівна. Вона зареєструвала ФОП у Вараші два місяці тому й окрім цього підряду встигла лише поставити вараському управлінню освіти фарби на 196 тис. грн. За інформацією з системи Youcontrol, Мирослава Когут у 2016 році подавала декларації про доходи як кандидатка на посади у Вараській міськраді, але, схоже, роботу не отримала.  

Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради очолює Олена Миколаївна Корень, яка на останніх місцевих виборах обрана депутаткою Рівненської облради від «Європейської солідарності».

 

Залиште відповідь