Оточення депутатки взяло чергові мільйони на освітлення Черкас
27.09.2022   //   124 Переглядів

5 вересня КП “Міськсвітло” Черкаської міської ради завершило закупівлю послуг з утримання мережі зовнішнього освітлення, підписавши угоду з переможцем аукціону.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

  За результатом аукціону, договір уклали з місцевим товариством “Будівельне підприємство “Євробудстандарт”. Його вартість – 2,3 млн гривень. 

Термін надання послуг – до кінця 2022 року. 

Угодою передбачено заміну та ремонт елементів вуличного освітлення, зокрема газорозрядних та LED-ламп, встановлення та демонтаж бетонних опор, миття світильників тощо. Це вже третя подібна угода, укладена комунальниками протягом року. Всі вони підписані саме з ТОВ “Будівельне підприємство “Євробудстандарт”, що на сьогодні є “монополістом” із надання подібних послуг комунальникам.

Підприємство входить до орбіти місцевих підприємців Володимира Бурячинського (був депутатом Черкаської міської ради минулого скликання) та Сергія Агапова (його дружина Олена Агапова є чинною депутаткою міськради). Агапова була обрана депутатом за списками партії “За майбутнє”, яку очолює на Черкащині міський голова Анатолій Бондаренко. 

Всього у активі підприємства – це вже 54-та угода з КП “Міськсвітло”. Директор цього підприємства Віталій Терьохін на попередніх місцевих виборах також балотувався до міської ради за списком партії “За майбутнє”, але обраним не був. 

Вартість угод, укладених між КП “Міськсвітло” та ТОВ “Будівельне підприємство “Євробудстандарт” становить 46,2 млн гривень.

Залиште відповідь