Житомирські комунальники закуплять технічної солі для доріг  на 15 мільйонів
16.09.2022   //   127 Переглядів

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради опублікувало намір укласти угоду з ТОВ “Євразійська Індустріальна Група” на придбання кам’яної солі. За результатами спрощеної закупівлі вартість угоди може скласти 14,96 млн грн. 

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість робіт складала 16,98 млн грн. Участь у тендері взяло три фірми: ТОВ “Євразійська Індустріальна Група”, ПП “Віктор-Ком Імпекс” та ТОВ “Торговий дім “Кип і Ко”. Учасники торгувалися, скинувши ціну від 16,57  млн грн до 14,96 млн грн. 

У підсумку замовлення на сіль для протиожеледної суміші може дістати ТОВ “Євразійська Індустріальна Група”. Повідомлення про намір підписати відповідну угоду було опубліковано в системі Prozorro 15 вересня. 

Розрахунки показують, що за кожну тонну замовнику доведеться віддати по 8,8 тис. За умовами тендерної документації, підрядник має поставити 1690 тонн кам’яної солі для промислового перероблення (крупність – 3) з протизлежувальною добавкою до 20 листопада 2022 року.

ТОВ “Євразійська Індустріальна Група” засноване в 2019 році в Хмельницькому, спеціалізується фірма на виробництві інших готових металевих виробів, н.в.і.у. Бенефіціарним власником фірми є Крістіна Дробжева. Брати участь у публічних закупівлях фірма почала з червня 2022 року.

Залиште відповідь