Підприємець-дебютант продасть полтавським транспортникам запчастин на 6 мільйонів
16.09.2022   //   82 Переглядів

Кременчуцьке тролейбусне управління імені Л.Я.Левітана 8 вереснязавершило дві спрощені закупівлі обладнання та запчастин, загальною вартістю 8,6 млн гривень. Договір в обох випадках укладено з місцевою підприємицею Вікторією Халявко. Інших учасників закупівель, окрім неї, не було.

Підприємиця за 2,9 млн гривень поставить комунальникам 4 канавні підйомники по ціні 477 тисяч гривень за штуку, а також одну машину для очистки кузову тролейбусів за майже 1 млн гривень. Інформація про виробника та країну виробництва відповідного обладнання у тендерній пропозиції переможця та в договорі – відсутні. 

Окрім обладнання, Холявко також продасть комунальникам запасних частин і комплектуючих на майже 5,7 млн гривень. Перелік товарів містить 192 пункти, серед яких найкоштовнішими є повітросушувачі виробництива Knorr-Bremse по ціні 25 880 гривень за штуку (планується купити 20 штук), а також вимикачі DC 20-24 за ціною 144 100 грн за штуку (планується купити 2 штуки)

 Постачальниця Вікторія Халявко була зареєстрована приватним підприємцем 11 серпня цього року, тобто напередодні оголошення аукціону. Їй 21 рік. 

Для неї це перші угоди, укладені із замовниками з системи “Прозорро”.

Залиште відповідь